Vi är ett företag som arbetar inom branscherna LASTBIL & SLÄP, BIL & LÄTT LASTBIL, ENTREPRENAD MASKIN samt SMIDE.

Inom dessa områden levererar vi service & reparation samt reservdelar oavsett tillverkare, vi är en komplett partner för dig som söker en leverantör för alla fordonstyper.

 

 

Vår bil och lätt lastbils enhet ingår i MECA-verkstadssystem och är därmed en verkstad som tar emot samtliga på marknaden förekommande fordonsmärken. Vi erbjuder olika lösningar till verkstadsbilar och små kranbilar, vi bygger verkstads bilar åt Würth.

 

Entreprenadmaskins avdelningen bygger maskiner i olika konfigurationer med hydrauliska styrsystem, tiltrotorer, snabbfästen, centralsmörjningar, maskinstyrningar (GPS) samt olika förändringar av undervagnar och aggregat.

 

Inom vår smides avdelning designar och tillverkar vi olika redskap till entreprenadmaskiner, men även lastväxlarflak till lastbilar, utöver detta levererar vi smidesarbeten och produkter till byggnadsbranschen.

 

Vår vision är att växa starkt inom dessa områden, att tänka nytt och utveckling samt ta stor hänsyn till vår miljö, vi drivs av övertygelsen att vi förändrar vår värld i en positiv riktning genom teknik och utveckling i centrum.

 

Välkommen till TMCC din kompletta leverantör!

Verksamhetsansvarig

Tony Pellrud
073-023 34 50
tony@tmccsweden.com